Vánoční sbírka pro Světlušku odstartuje Světuška spolu s Kauflandem 21. listopadu

18. listopad 2022

Před čtyřmi lety jsme spojili síly s naším generálním partnerem – společností Kaufland. Od té doby jsme díky každoroční vánoční sbírce, během níž lze podpořit Světlušku nákupem vánočních jmenovek, shromáždili na podporu zrakově postižených rovných 47 milionů korun. A čtvrtá vánoční sbírka, z níž peníze každoročně putují do světluščího Fondu Kaufland, je za rohem! Prodej vánočních jmenovek na všech prodejnách Kaufland startuje už 21. listopadu a potrvá do 4. prosince.

Kdo by to byl řekl, že aršík s vánočními jmenovkami za 30 korun může udělat takovou změnu. Udělal. Díky spojení se společností Kaufland a osobnímu nasazení všech pokladních během vánoční sbírky jsme dokázali ze Světlušky vybudovat jistotu a příležitost pro tisíce lidí se zrakovým hendikepem, kteří se na nás obrací s žádostí o pomoc a kteří se mohou spoléhat na profesionální a laskavé služby neziskových organizací,“ vyzdvihuje celkovou spolupráci i nasazení pokladních ředitelka Světlušky Gabriela Drastichová.

Vánoční jmenovky, z jejichž prodeje poputuje kompletní výtěžek na konto Světlušky, budou k dispozici na pokladnách a informačních přepážkách všech 139 prodejen Kaufland po celé ČR za 30 korun. Kromě toho je však seženete i na našem světluščím eshopu. Stejně jako loňský rok, i letos navíc Kaufland štědře přispěje Světlušce dalšími 10 korunami za každý prodaný arch vánočních samolepek.

"Je to už tradicí, že v předvánočním čase probíhá i naše vánoční sbírka. Za předchozí roky jsme tak společně s našimi zákazníky a zaměstnanci pomohli stovkám lidem se zrakovým handicapem a organizacím, které se o ně starají. Děkujeme všem, kteří se opět do sbírky zapojí, a rozsvítí Vánoce nevidomým," doplňuje tisková mluvčí společnosti Kaufland Renata Maierl. 

 

Spustit audio