Pomozte Světluškám jako dobrovolník během letošní vánoční sbírky

9. listopad 2023

Letos se od 20. 11. do 3. 12. už pátým rokem uskuteční vánoční sbírka pro Světlušku, kterou na pomoc zrakově handicapovaným pořádá náš generální partner – společnost Kaufland. Ve všech prodejnách po celém Česku si mohou zákazníci v rámci sbírky každoročně kupovat vánoční jmenovky, z jejichž prodeje následně putuje kompletní výtěžek na konto Světlušky. Prostředky poté rozdělujeme v rámci Fondu Kaufland, v němž jsme už od roku 2019 přerozdělili přes 31 milionů korun.

Jak můžete pomoci vy?

Každoročně se s námi do sbírky zapojují s maximálním nasazením všichni pracovníci pokladen, kteří zákazníky o možnosti nákupu jmenovek informují. Doposud jsme však neměli možnost oslovit ty, kteří se rozhodnou nákup zaplatit na samoobslužné kase. A právě těmto zákazníkům bychom letos možnost podpory Světlušky v rámci vánoční sbírky rádi představili. 22. 11. a 29. 11. budeme tedy potřebovat spousty dobrovolníků, kteří nám pomohou sproaktivním oslovováním zákazníků samoobslužných pokladen a kteří budou nabízet možnost zakoupení jmenovek.

ZDE najdete formulář, v němž si můžete zvolit město, konkrétní prodejnu a také časový blok, který by vám nejlépe vyhovoval. Krátce po vyplnění vás budeme kontaktovat, potvrdíme vámi zvolený termín a přiblížíme další podrobnosti.

Děkujeme, že budete svítit s námi! 

 


Spustit audio