Kavárna POTMĚ letos slavila největší úspěch na Moravě

3. listopad 2022

Kavárna POTMĚ letos úspěšně zakončila svou sezónu a my moc děkujeme všem, kteří za námi zavítali, vypili si kávu a popovídali si s naší nevidomou obsluhou. Zvlášť velké poděkování letí do Brna, kde letos kavárnu navštívilo neuvěřitelných 1170 hostů.

Celkem jsme letos v Praze, Uherském Hradišti, Olomouci, Brně a Jihlavě ukázali zážitek ve tmě 3591 návštěvníkům, kteří tak nevidomé a slabozraké podpořili částkou 686 586 korun. Děkujeme!

Shromážděné prostředky budou v rámci grantového řízení rozděleny na přímou pomoc nevidomým a slabozrakým jednotlivcům a neziskovým organizacím, které prostřednictvím svých služeb pomáhají těžce zrakově postiženým po celém Česku k samostatnosti a soběstačnosti. 

Poděkování partnerům Světlušky:
Velké poděkování patří generálnímu partnerovi Kaufland, hlavnímu partnerovi Herbadent, mediálním partnerům Českému rozhlasu a České televizi.

Dále v rámci projektu Kavárna POTMĚ děkujeme hlavnímu partnerovi Pivovary Staropramen za finanční podporu provozu kavárny, partnerům illy, Coca-Cola HBC za pitmý režim pro kavárnu, společnosti Thun 1794 za krásné hrníčky do kavárny, CPI Hotels za laskavé ubytovací služby po celém Česku a společnostem KOMA Modular a KOMA Rent za údržbu a dopravu modulární kavárny.

Spustit audio