Díky zákazníkům Slevomatu putuje na podporu těžce zrakově postižených seniorů 262 900 Kč

23. říjen 2023

S portálem Slevomat jsme spojili síly už v druhé kampani, jejímž prostřednictvím mohli zákazníci šířit dobro, a pomoci tak těžce zrakově postiženým seniorům. Děkujeme všem 2321 zákazníkům Slevomatu, kterým osud seniorů není lhostejný a kteří je podpořili částkou 262 900 korun.

Sbírka na Slevomatu je sice u konce, téma zhoršování zraku u seniorů pro nás ale pokračuje i nadále. Rádi bychom proto o nás dali vědět všem, pro něž je téma postupné ztráty zraku nepříjemnou novinkou.  

Rozhodně se na nás obraťte, pokud:

  • Máte od očního lékaře doporučení na kompenzační pomůcku pro zrakově hendikepované, ale nevíte si rady, kde ji pořídit nebo ji chcete zvyzkoušet. Máme totiž Půjčovnu kompenzačních pomůcek.
  • Potřebujete pro sebe nebo blízkého seniora osobní asistenci či průvodcovskou službu, která pomůže s činnostmi, kde zrak chybí. Přispíváme na služby, které umožní větší samostatnost a odlehčí těm, kteří pečují.
  • Potřebujete se zorientovat v příspěvcích a dávkách pro zrakově postižené a nasměrovat na organizace, které nejen pro seniory se zrakovým hendikepem zajišťují služby v domácím prostředí, pobytové i ambulantní. V naší Osvětlovně vám rádi poradíme.
Spustit audio