Světluščí kalendář pro rok 2021 rozzáří magické světlušky

7. prosinec 2020

Kalendář pro Světlušku má každoročně na starosti jiný autor. Pro rok 2021 se jím stal český fotograf Radim Schreiber, rodák z Liberce žijící už dvacet let v americké Iowě. Přesně před jedenácti lety zachytil první snímek rozzářené světlušky zblízka. Její krása ho uchvátila natolik, že začal světlušky fotografovat profesionálně a detailněji zkoumat i po vědecké stránce. A právě jedinečné snímky magických světlušek budou zdobit, v pořadí již třináctý, světluščí kalendář.

"Je pro mě moc důležité zachytit světlušky v jejich přirozeném prostředí, v originální kráse a světle. Nepoužívám blesk, abych je neoslnil a abych nezastínil jejich svit. Snažím se zachytit ten moment, který trvá jenom zlomek sekundy, občas i několik minut. Světlušky jsou pro mě světlo ve tmě, ukazují mi cestu k radosti, naději a spojení s přírodou. Rád s mými fotografiemi sdílím jejich magickou krásu," říká Radim o focení broučků. Zakoupením kalendáře uděláte radost nejen sobě, ale pomůžete také rozsvítit svět nevidomých dětí a dospělých, kterým Světluška pomáhá. 

ZAKOUPENÍ KALENDÁŘE

Firmy a úřady si mohou kalendář objednávat od těchto dnů s tím, že ho obdrží bezprostředně po té, kdy bude vytištěn (více v dalším textu - "způsob objednání").

Široká veřejnost si může kalendář zakoupit v síti vybraných knihkupectví a prodejních galerií na celém území České republiky - Knihkupectví Kanzelsberger na celém území ČR, Neoluxor Praha, ACADEMIA Brno, Knihkupectví Barvič a Novotný Brno, knihkupectví Otava v Jihlavě, knihkupectví Tycho v Olomouci, internetový portál www.iumeni.cz, Květiny Pekařská Brno.                                           

PRODEJNÍ CENA A DOTISK FIREMNÍ REKLAMY

Prodejní cena nástěnného kalendáře (s česko/anglickými texty) je 200 Kč za jeden výtisk. Svými rozměry (420 x 594 mm) odpovídá kalendář formátu A2 (rozsah 14 listů, barevný tisk). Kalendář je vyroben tak, aby na bílá kartónová „záda“, která přesahují svojí délkou jednotlivé listy kalendáře o 50 mm, bylo možno dotisknout reklamní a informační text (viz dále „cena za dotisk“).

ZPŮSOB OBJEDNÁNÍ KALEDNÁŘE

Objednávku na zakoupení kalendářů, případně na zabezpečení dotisku reklamního a informačního textu je nutno zaslat na adresu agentury Antipol Brno CZ, Tábor 50D, 602 00 Brno nebo na mailové adresy: andrea@projektypomahaji.cz
Vyřízení objednávek koordinuje Ing. Andrea Švábová, mobil: 777 970 818,  andrea@projektypomahaji.cz

TERMÍNY DODÁNÍ KALENDÁŘŮ

Kalendáře s dotiskem bude možno dodávat do 14 dnů od data schválení podkladů pro tisk.

Kalendáře bez dotisku budou distribuovány bezprostředně po vystavení objednávky.

CENA ZA DOTISK

Rozměr plochy pro dotisk je 420 x 50 mm.

Barevný tisk – samolepka

(bez poštovného, dopravy a překladu)

10 ks

- 710 Kč,

20 ks

- 850 Kč,

30 ks

- 1120 Kč,

40 ks

- 1 300 Kč,

50 ks

- 1 490 Kč,

60 ks

- 1 610 Kč,

70 ks

- 1 850 Kč,

80 ks

- 2 010 Kč,

90 ks

- 2 200 Kč,

100 ks

- 2 450 Kč,

200 ks

- 3 650 Kč,

300 ks

- 4 750 Kč,

400 ks

- 5 700 Kč,

500 ks

- 6 300 Kč

+ 21% DPH

CENÍK PRO SÍTOTISK

Dotisk přímo na kartonová "záda" kalendářů.

Je vhodný pro tisk 1 - 3 barvami u nákladů 50 - 500 kusů.

Cenová nabídka je zpracována individuálně na základě zadání investora; termín dodání je závislý na množství objednaných kalendářů.

PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM

Kalendář připravila ve spolupráci se Světluškou brněnská agentura Antipol Brno CZ (www.projektypomahaji.cz). Kvalitu papíru a tisku kalendáře garantuje už třináctým rokem společnost Model Obaly, jeden z největších výrobců lepenkových obalů v České republice a generální partner kalendáře. 

 

 

 

 

Spustit audio