Letošní sbírkové dny Světlušky podpořila obchodní centra z celé ČR

18. září 2015

Děkujeme všem zapojeným obchodním centrům, která podpořila letošní sbírkové dny Světlušky.

Kromě umístění tiskových materiálů a propagaci na webu či FB také většina z nich umožnila světluščím dobrovolníkům prodávat přímo v jejich prostorách. Naše Světlušky tak díky tomu mohly oslovit hodně dárců a věříme, že se nám díky tomu podaří shromáždit další prostředky do sbírky Světluška na pomoc nevidomým.

Obchodní centra se tak připojila ke školám, DDM, turistickým oddílům a dalším organizacím, zapojeným do sbírkových dní V ZÁŘÍ SVĚTLUŠKY ZÁŘÍ.

Poděkování patří:
Obchodní centrum Nový Smíchov, OC Novodvorská Plaza, DBK Budějovická, OC Palladium, Centrum Černý Most, Galerie Butovice v Praze, Velký Špalíček, OC Letmo a Avion Shopping Park v Brně, Mercury Centrum a OC Géčko v Českých Budějovicích, OC ATRIUM v Hradci Králové, OC Karviná, NC Oaza Kladno, OC Nisa a OC Forum Liberec, OC Olympia Mladá Boleslav, OC Haná a Galerie Moritz v Olomouci, OC Futurum v Ostravě, Plaza Plzeň, Zlatá brána v Prostějově, FORUM Ústí nad Labem, OC CENTRO Zlín, a také hypermarkety Tesco - OC Plzeň, OC Fontána Karlovy Vary, OC Galerie Ostrava, OC Silesia Opava, OC Letňany a NC Eden v Praze a OC Forum Liberec.

Pokud jste Světlušky ve Vašem obchodním centru ani v ulicích během zářijových sbírkových dní nepotkali, můžete nás podpořit po celý rok například odesláním „déemesky“ ve tvaru DMS SVETLUSKA na číslo 87 777. Cena DMS je 30 Kč, Světluška obdrží 28,50 Kč. Pokud pošlete DMS ve tvaru DMS ROK SVETLUSKA, podpoříte Světlušku jednou DMS měsíčně po dobu jednoho roku. Více na www.darcovskasms.cz. Po celý rok je možné přispět také na sbírkové konto „deset devítek“ 99999 99999/0100 nebo zvolit další způsoby platby, uvedené na www.svetluska.net.

Děkujeme, Vaše pomoc nevidomým je vidět!
Vaše Světluška

autor: Šárka Jurásková
Spustit audio