Kalendář pro Světlušku na rok 2024

6. říjen 2023

Lámete si hlavu, odkud jsou vám povědomá křídla z titulní strany našeho kalendáře pro rok 2024? Nebudeme vás dlouho napínat – pokud jste fanoušky kapely Coldplay, znáte je z přebalu alba Ghost Stories z roku 2014. Skupina tehdy oslovila českou ilustrátorku Mílu Fürstovou, která se do všech singlů na dlouhou dobu zaposlouchala a následně vznikla křídla. Ta spolu s dalšími ilustracemi zdobí náš kalendář pro nadcházející rok.

„Všichni jsme se narodili s křídly, jsou to křídla neviditelná, ale smyslem našich životů je ta křídla v sobě najít, posilovat je a jednoho dne vzlétnout. Křídla pro Coldplay jsou právě o takových křídlech, utkaných z lidských příběhů, z nadějí, z lásek, z překážek a ze všech darů, které v sobě neseme,“ popsala Míla umělecký záměr. Dosavadní tvorbu Míly Fürstové je možné charakterizovat pojmy jako soustředěnost, detail, křehkost, senzibilita, fantazie... Jejím kreslířským rukopisem je jemná kresebná linie, propracovaný detail a zejména forma „koláže“, kdy jednotlivá témata vrství, překrývá a propojuje.  

Kalendář pro Světlušku 2024_únor.jpg

Míla Fürstová vypráví příběhy. Vplétá je do svých děl, vtahuje diváka do svého imaginárního světa. Pracuje s naším podvědomím, zdá se, že vypráví příběhy, které jsme zažili, viděli, v minulosti jsme byli jejich součástí, jsou to příběhy kolektivní paměti lidí. Míla pracuje bez odkazu na konkrétní prostor a čas, možná proto jsou její příběhy univerzální a dokážou oslovit lidi napříč světem.

„Už třetím rokem vybíráme pro světluščí kalendář ilustrace umělců, kteří spojili své jméno a tvorbu s nějakým příběhem či komunitou. Kalendář s ilustracemi ze studia Tomski&Polanski nás zavedl do příběhů cestovatele a spisovatele Ladislava Zibury. Elišku Podzimkovou jsme požádali o spolupráci, protože jsme si zamilovali její ilustrace pro Malého prince. Křehké ilustrace od Míly Fürstové vypráví své příběhy a my je díky citlivým audiopopisům chtěli zpřístupnit i těm, kteří na svět hledí jiným zrakem. Světluščí kalendář neměří jen čas, ale zdobí, těší, baví a pomáhá. Ať vás provází skvělým rokem 2024.“

ZAKOUPENÍ KALENDÁŘE

Firmy a úřady si mohou kalendář objednávat od těchto dnů s tím, že ho obdrží bezprostředně poté, kdy bude vytištěn (více v dalším textu – "způsob objednání").

Široká veřejnost si může kalendář zakoupit na našem E-SHOPU. Dále je seženete v síti vybraných knihkupectví a prodejních galerií – Kanzelsberger v rámci celé ČR a knihkupectví Barvič a Novotný Brno, internetový portál ww.iumeni.cz, Radioservis v Praze.

PRODEJNÍ CENA A DOTISK FIREMNÍ REKLAMY

Prodejní cena nástěnného kalendáře je 350 Kč za jeden výtisk. Rozměry kalendáře jsou 420 x 470 mm (obrazová část 420 x 420 mm), rozsah 14 listů, barevný tisk.

ZPŮSOB OBJEDNÁNÍ KALEDNÁŘE

Objednávku na zakoupení kalendářů, případně na zabezpečení dotisku reklamního a informačního textu je nutno zaslat na adresu agentury Antipol Brno CZ, Tábor 50D, 602 00 Brno nebo na mailové adresy: andrea@projektypomahaji.cz Vyřízení objednávek koordinuje Ing. Andrea Švábová, mobil: 777 970 818, andrea@projektypomahaji.cz

TERMÍNY DODÁNÍ KALENDÁŘŮ

Kalendáře s dotiskem bude možno dodávat do 14 dnů od data schválení podkladů pro tisk.

Kalendáře bez dotisku budou distribuovány bezprostředně po vystavení objednávky.

CENA ZA DOTISK

Rozměr plochy pro dotisk je 420 x 50 mm.

Barevný tisk – samolepka

(bez poštovného, dopravy a překladu)

10 ks

- 710 Kč,

20 ks

- 850 Kč,

30 ks

- 1120 Kč,

40 ks

- 1 300 Kč,

50 ks

- 1 490 Kč,

60 ks

- 1 610 Kč,

70 ks

- 1 850 Kč,

80 ks

- 2 010 Kč,

90 ks

- 2 200 Kč,

100 ks

- 2 450 Kč,

200 ks

- 3 650 Kč,

300 ks

- 4 750 Kč,

400 ks

- 5 700 Kč,

500 ks

- 6 300 Kč

+ 21 % DPH

CENÍK PRO SÍTOTISK

Dotisk přímo na kartonová "záda" kalendářů.

Je vhodný pro tisk 1–3 barvami u nákladů 50–500 kusů.

Cenová nabídka je zpracována individuálně na základě zadání investora; termín dodání je závislý na množství objednaných kalendářů.

PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM

Kalendář připravila ve spolupráci se Světluškou brněnská agentura Antipol Brno CZ (www.projektypomahaji.cz). Kvalitu papíru a tisku kalendáře garantuje už třináctým rokem společnost Model Obaly, jeden z největších výrobců lepenkových obalů v České republice a generální partner kalendáře. 

 

Spustit audio