Kalendář pro Světlušku 2015

2. říjen 2014

Netradičním způsobem, kterým můžete přispět do sbírky Světluška, je zakoupení nástěnného kalendáře. Světluška Vám tuto možnost nabízí již sedmým rokem. Autorem nástěnného kalendáře pro rok 2015 je Alois Mikulka.

Nabízíme vám tak velký kalendář za bezkonkurenčně dostupnou cenu. Jeho zakoupením uděláte radost nejen sobě, ale pomůžete také rozsvítit svět nevidomých dětí a dospělých, kterým Světluška pomáhá. Celý kalendář si můžete prohlédnout zde

Kalendář připravila ve spolupráci se Světluškou brněnská agentura Antipol. Kvalitu papíru a tisku kalendáře garantuje už sedmým rokem opavská společnost Model Obaly, jeden z největších výrobců lepenkových obalů v České republice, která je generálním partnerem kalendáře.

Kalendář je k dostání pro jednotlivé zájemce v těchto knihkupectvích a galeriích:
Knihkupectví Kanzelsberger na celém území ČR, Neoluxor Praha, ACADEMIA Praha, Knihkupectví Barvič a Novotný Brno, Galerie Hřebíček Brno, Knihkupectví Otava v Jihlavě, Západočeská galerie v Plzni, Knihkupectví Tycho Olomouc, Galerie Mona Lisa Olomouc a Galerie výtvarného umění Ostrava.

Pro firmy - VYPRODÁNO!

Zásoba kalendářů, vyčleněných pro prodej firmám a úřadům, je v současné době vyčerpaná. Vyprodaný je i dotisk kalendáře. Děkujeme všem, kdo si kalendář koupili, a omlouváme se všem, na které se nedostalo.

Prohlédněte si i kalendáře z minulých let:
Kalendář pro Světlušku 2014
Kalendář pro Světlušku 2013
Kalendář pro Světlušku 2012
Kalendář pro Světlušku 2011
Kalendář pro Světlušku 2010
Kalendář pro Světlušku 2009

autor: Barbora Mocová
Spustit audio