Z každé smlouvy 10 Kč na dobrou věc. Ušetřeno.cz darovalo v roce 2019 Světlušce 91 360 Kč

19. únor 2020

Jsme nesmírně vděční všem našim partnerům, kteří dlouhodobě i krátkodobě podporují Světlušku, a pomáhají tak žít zrakově nevidomým život dle vlastní volby. Mimořádné pro nás však je, když dané organizaci opravdu přirosteme k srdci a je to vidět na každém kroku.

Jednou z nich je nezávislý srovnávací portál Ušetřeno.cz. Nabízí bezplatné porovnání nabídek více než 100 společností z energetiky, telekomunikací, financí a pojištění. Se zaměstnanci Ušetřeno.cz jsme se potkali v Kavárně POTMĚ, na koncertě Světlo pro Světlušku i na Nočních bězích pro Světlušku. V jejich kuchyňkách najdete světluščí hrníčky, na chodbách jim visí naše plakáty a na recepci mají vystavené ponožky a zubní kartáčky, které svítí ve tmě.

V roce 2019 darovalo Ušetřeno.cz z každé smlouvy předané partnerovi v odděleních energetiky a telekomunikací 10 Kč na podporu zrakově postižených. Celková částka se nakonec vyšplhala na 91 360 Kč. Z každé smlouvy tedy Ušetřeno.cz věnovalo část na dobrou věc, přičemž každý takový zákazník obdržel jako překvapení speciální děkovný certifikát.

Vážíme si proto nejen finančního příspěvku, ale zejména lidského zapojení a odhodlání v takovém rozsahu. Ceníme si také toho, že se Ušetřeno.cz ihned začalo zajímat i o přístupnost svých služeb pro lidi se zrakovým postižením a využilo spolupráce s auditory přístupnosti z řad zrakově postižených, které školila společnost Master Internet. Nyní dokonce ladí svůj web tak, aby byl dobře přístupný pro zákazníky se zrakovým postižením.

Spustit audio