Ve dne v noci běhám pro Světlušku

26. duben 2021

Rozběhněte se s námi i letos virtuálně spolu s Rozběháme Česko! Ať už pro chybějící radost z pohybu, pro pevné zdraví, nebo zkrátka pro učinění dobrého skutku. Vychutnejte si letní výběh zalitý slunečními paprsky ve vlastním tempu, vlastním čase, sami, s rodinou či kamarády, a pomozte nám tak svítit nevidomým a slabozrakým.

Jak to funguje?

Stačí se online registrovat a pak si běh kdykoliv a kdekoliv trasovat s oblíbenou aplikací v termínu od 15. 7.  do 15. 8. 2021 a následně se podělit o screenshot. Registrace, která pro děti činí 150 Kč a pro dospělé 200 Kč, putuje do veřejné sbírky Světluška. Hecněte se a registrujte se do Letní výzvy pro Světlušku hned.

Kdo s námi může běžet?

Do běhu se může zapojit kdokoli, kdo chce podpořit dobrou věc a trochu si zasportovat. A protože k pohybu chceme po prosezeném roce motivovat také děti, připravili jsme nově osobní výzvu „sběr kilometrů“, do které se mohou zapojit sportovní týmy, letní a příměstské tábory. Sbírat kilometry lze během, jízdou na kole, na skatu, na koloběžce, skákáním, zkrátka vším, co vás bude nejvíc těšit. Tým, který nasbírá kilometrů nejvíce (minimálně však 10 000 km), si může sám vybrat, který světluščí projekt podpoří. Navíc nás skokem přiblížíte k našemu letošnímu vysněnému rekordu v uběhnutých kilometrech – 500 000 km.

Co najdu ve startovním balíčku?

Startovní balíček zahrnuje startovní číslo, medaili, diplom a drobnou pozornost v podobě slevového kupónu od společnosti Herbadent, partnera naší výzvy.

Více informací k přihlášení do virtuálního běhu spolu s registrací naleznete přímo na stránkách Rozběháme Česko.

Spustit audio