Noční běžci rozsvítí Karlovy Vary

31. srpen 2022

Společně s KV CITY CENTRUM a Atletickým klubem Triatlet Karlovy Vary jsme pro vás připravili druhý ročník Běhu pro Světlušku v Karlových Varech. Ten se uskuteční ve čtvrtek 15. září ve 21.00, registrace na místě bude probíhat už od 18.00.

Akci podpořil také akrobatický letec a triatlonista Petr Kopfstein: „Letím na Běh pro Světlušku. Přidejte se taky a společně pomůžeme nevidomým. Těším se na setkání s vámi!“

Start i cíl je ve Volnočasovém areálu Rolava. Registrace bude probíhat od 18.00 hod. Start potom ve 21.00 hod. Běžet, nebo jen jít může dle libosti na dvou připravených trasách (2,5 a 5 km) úplně každý.

Na místě samozřejmě nebude chybět legendární startovní brána, světluščí stánek se sbírkovými předměty i doprovodný program (například ukázky kompenzačních pomůcek, střelba na terč, taneční vystoupení, běžecká rozcvička a další). Lidé si také budou moci zakoupit sbírkové předměty od Světlušky.

Výtěžek ze startovného ve výši 250 Kč (startovní balíček se sportovním vakem a čelovkou) a 150 Kč (startovní balíček se sportovním vakem) i z prodeje sbírkových předmětů využijeme na pomoc těžce zrakově postiženým dětem i dospělým na jejich cestě k samostatnosti.

Vstupenku na běh lze pořídit ZDE

Spustit audio