Kavárna POTMĚ přivítá zákazníky pražské prodejny Kaufland v Horních Měcholupech

19. listopad 2019

Kavárně POTMĚ letos ještě naposledy otevře své brány a před zazimováním přivítá (nejen) zákazníky pražské prodejny Kaufland v Horních Měcholupech.

Odpočinout si v předvánočním shonu, užít si v klidu šálek horké kávy a zakousnout se do něčeho sladkého? Žádný problém! Díky spolupráci s obchodním řetězcem Kaufland si kousek předvánočního klidu ukrojíte v naší Kavárně POTMĚ. Ta letos ještě naposledy otevře své dveře a přivítá (nejen) zákazníky pražské prodejny Kaufland v Horních Měcholupech.

Instalace Kavárny POTMĚ je součástí probíhající vánoční sbírky, kdy si mohou zákazníci od pondělí 18. listopadu do neděle 1. prosince zakoupit za 30 Kč originální jmenovky na vánoční dárky, a pomoci tak zrakově postiženým dětem a dospělým prostřednictvím Světlušky.

Přijďte si letos naposledy vychutnat kávu, čaj a další nápoje v naprosté tmě. Kávu vám tradičně naservírují naši zrakově postižení kavárníci, o přípravu vynikajícího voňavého pečiva a koláčů se postará Zdeněk Pohlreich ve spolupráci s pekárnou Artisan.

Kdy & kde & vstupné?

  • Kaufland, Praha - Horní Měcholupy
  • Hornoměcholupská 690/150, Praha 15
  • 20. - 23. 11, 10:00-19:00
  • 70 Kč včetně hrnečku Kavárna POTMĚ a lineckého cukroví od Zdeňka Pohlreicha a řemeslné pekárny Artisan Bakehouse

Těšíme se na vás!

Spustit audio