Noční běh pro Světlušku (podzim) 2020

17. prosinec 2019

Znovu spouštíme registrace na Noční běh pro Světlušku 2020 v podzimním termínu

Registrace na Noční běhy pro Světlušku jsou (opět) spuštěny! Pevně věříme, že na druhý pokus už se nám letos vyběhnout podaří. Původní šňůra běhů ale v náhradních podzimních termínech změní pořadí. Odstartujeme historicky poprvé v Ostravě (17. 9.), následovat bude Jihlava (23. 9.), Brno (1. 10.), Plzeň (6. 10.), Olomouc (14. 10.) a poslední bude tentokrát Praha (20. 10.).

Všechny běžce i chodce čeká rozcvička od nadupaného týmu společnosti Hannah a při registraci ve všech městech nově na výběr ze dvou startovních balíčků. Balíčky máme tentokrát pro všechny, zároveň však pro váš komfort bude kapacita na všech bězích zastropována, a tak se nezapomeňte registrovat včas. První varianta balíčku obsahuje vak na záda s čelovkou, druhá vak se sportovní čelenkou. Hvězdnou čelenku ocení zejména skalní fandové nočních běhů, kteří už naši čelovku mají a chtějí navíc při běhu vypadat šik.

Ještě, než rozsvítíte trať schovanou ve tmě, budete si moct již tradičně užít hudební rozcvičku v podání známých interpretů. Na výběr bude opět vždy z kratšího a delšího okruhu. Nechcete běžet? Nevadí! Vítáni jsou zájemci všech věkových kategorií, kteří chtějí podpořit dobrou věc. Registrovat se mohou také firmy, které podpoří své zaměstnance ve sportovních aktivitách, a navíc udělají dvojnásobnou radost. Poběží s námi i zrakově postižení sportovci, které i díky vám již 17 let podporujeme v jejich aktivním životě.

Společně rozzáříme opět nejen města, ale také životy nevidomých. Výtěžek ze všech běhů poputuje na konto Světlušky a pomůže zrakově postiženým dětem i dospělým po celém Česku žít život posvém a naplno.

Registrace na běhy jsou spuštěny na www.behprosvetlusku.cz.

Generálním partnerem Nočních běhů pro Světlušku je obchodní řetězec Kaufland a hlavním partnerem sportovní značka Hannah.

Spustit audio